Furnizor de soluții profesionale industriale

Lord Industrial Tools


Lord Industrial Tools S.R.L. este o companie multicatalog înființată în 2007, care dorește să aducă un plus pe piața din România prin servicii și produse de calitate superioară. Echipa noastră tânără are o experiență dobândită în domeniul INDUSTRIAL, care vă oferă un suport tehnic și comercial la standarde ridicate de calitate. Datorită sistemelor implementate CRM și ERP, relația dintre compania noastră și clienții noștri este întotdeauna măsurată prin standarde de calitate și performanță.

Lord Industrial Tools S.R.L. vă oferă o gamă largă de produse de calitate superioară, produse care sunt concepute pentru uzul industrial și nu numai; aceste produse au în spate furnizori cu o experiență în acest domeniu. Gama de produse include mobilier industrial, unelte de lucru profesionale, produse chimice, produse pentru curățenie și îngrijirea mâinilor, servicii de prelucrare, confecții metalice, pardoseli industriale, o gamă largă de consumabile care vin în sprijinul clienților noștri.

Rasfoiti sau descarcati catalogul nostru

descarca acum

Evoluție Continuă

Sprijinim dezvoltarea pe termen lung. Suntem partenerii progresului continuu și pe termen lung, iar aceste lucruri ne definesc ca parteneri de încredere. Cu o abordare orientată spre performanță, ne concentrăm pe furnizarea de soluții durabile și eficiente.

Button

Abordare Riguroasă

Căutăm și construim în detaliu alternative pentru a vă propune soluția care vă este cel mai potrivită. Fiecare opțiune este investigată meticulos, asigurându-ne că soluția propusă de noi este cea potrivită nevoilor diferite ale clienților noștri.

Button

Calitatea Primează

Calitatea este nucleul filozofiei noastre, reflectându-se în toate soluțiile pe care le oferim, fiind focalizați în permanență pe excelență. Abordarea noastră riguroasă și angajamentul nostru față de calitate reprezintă garanția fiabilității și durabilității fiecărui produs.

Button

Clienții noștri apreciază diversitatea gamei noastre de produse, care cuprinde mobilier industrial, unelte profesionale, produse chimice, soluții de curățare și îngrijire a mâinilor, servicii de prelucrare, confecții metalice, igienizanti, polimeri, adezivi, spray-uri diverse, scule, truse de scule,  pardoseli industriale, covoare dezinfectante, discuri de debitare, burghie, freze, garduri de protectie, protectii impact, bancuri de lucru, cadre in otel, containere basculante, cuve de retentie, echipamente de curatare a filtrelor DPF, cabine de spalare sub presiune și o gamă extinsă de consumabile. Această diversitate nu numai că acoperă nevoile lor variate, dar demonstrează și angajamentul nostru în a oferi soluții complete pentru mediul industrial.

De ce noi?

Pe lângă calitate, inovație și performanță, acțiunile susținute și orientarea către valoare sunt principiile noastre de bază. Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea permanentă a gamei de produse, depășirea așteptărilor partenerilor noștri, oferind produse și soluții cât mai profesionale.

Furnizor de soluții profesionale industriale

Protejăm mediul

Prin gama de produse Eco Friendly, Lord Industrial Tools contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Angajament

Credem în asumarea obiectivelor și a responsabilității pentru ducerea lor la bun sfârșit

Dinamism

Ne adaptăm continuu produsele și soluțiile la nevoile clienților noștri

Profesionalitate

Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea permanentă a gamei de produse și depășirea așteptărilor partenerilor noștri.

Ce ne recomandă?

Lord Industrial Tools S.R.L. se remarcă prin angajamentul nostru ferm față de excelență și inovație. Fondată în 2007, ne recomandă diversitatea și calitatea produselor noastre, de la mobilier industrial și unelte profesionale până la soluții avansate de confecții metalice și pardoseli industriale. Echipa noastră tânără aduce o perspectivă fresh și experiență solidă în domeniul industrial. Implementarea sistemelor CRM și ERP garantează clienților noștri standarde ridicate în servicii și relații comerciale.Lord Industrial Tools S.R.L. se distinge printr-un angajament constant față de excelență și inovație, susținut de proiecte recente de succes. Colaborăm strâns cu furnizori de încredere, garantând produse de cea mai înaltă calitate. Recomandarea noastră provine și din parteneriatele strânse cu clienții fideli, care apreciază soluțiile personalizate și durabile. Participarea activă la evenimente industriale ne menține la curent cu ultimele tendințe și tehnologii. Astfel, Lord Industrial Tools S.R.L. se impune ca alegerea ideală, oferind nu doar produse de calitate superioară, ci și experiență, parteneriate solide și o prezență constantă în comunitatea industrială.

Ce ne recomandă?

Mai departe vrem să vă prezentăm câteva dintre proiectele noastre recente la care am lucrat

Button

Garanția calității este asigurată de furnizorii noștri

Clienții noștri ne recomandă

Mai departe avem câteva dintre participările noastre la evenimente recente.

Participarea la expoziții și evenimente consolidează încrederea și vizibilitatea brandului nostru, iar interacțiunea directă cu furnizorii și clienții noștri dezvoltă relații solide, stimulând inovația și creșterea afacerii.

Distribuția clienților pe ramurile de activitate

Dupa cum urmeaza: Industria prelucratoare 30%, Institutii publice 5%, Service-uri auto 6%, Transport 5%, Industria aeronautica 5%, Agricultura 8%, Automotive 17%, Constructii 6%, Farmaceutica 6%, Industria alimentara 4%, Industria de petrol si gaze 4%, Tutun 4%.

Divizia de confecții metalice Lord Tools Production

Prin divizia de producție Lord Tools Production realizăm la comandă confecții metalice ușoare, în funcție de proiectul și necesitățile clientului. Oferim suport în identificarea pas cu pas a nevoilor specifice, precum și consultanță în găsirea celei mai bune soluții privind optimizarea spațiului de lucru, particularități pe care partenerii noștri le caută. În portofoliul nostru de produse se regăsesc cărucioare de transport și platforme profesionale, cadre de oțel și cuve de retenție, diverse protecții la impact, containere pentru deșeuri, balustrade și garduri metalice de protecție, dar și alte produse care se pot personaliza la cerere.

Proiectarea confectiilor metalice

Avem expertiza in proiectarea confectiilor metalice inca din 2007 avand la activ mii de proiecte duse la bun sfarsit.La Lord Tools Production abordam fiecare proiect cu atentie iar acest lucru se reflecta in calitatea si functionalitatea solutiilor pe care le oferim.​Mai jos vrem sa va prezentam cateva din proiectele recente la care am lucrat.

Key Safety systems cadru bobine

Cummins platforma de lucru

Continental carucior deseuri non-toxice

Bekaert fumoar

Bordnetze cort exterior

Bordnetze suport pentru cutii metalice

Executia confectiilor metalice

Producem la comandă o gamă largă de confecții metalice, inclusiv cărucioare pentru transport marfă destinate uzului industrial. Putem executa containere basculante pentru deșeuri sau materiale pulverulente, boxpaleti metalici pentru manipulare și transport, echipamente logistică pentru industria auto și unități de producție sau depozite logistice, rafturi metalice la comandă după specificații, precum și orice alt tip de confecție metalică. Asigurăm bănci și mese de lucru sau de producție pentru uz industrial, executăm o vastă gamă de produse pentru protecția mediului, inclusiv cuve de retenție pentru butoaie și containere IBC, precum și alte tipuri de recipiente, suporturi pentru butoaie cu tavă de captare, și spații pentru depozitare. Producem la comandă: Parapete de siguranță, balustrade de protecție, parapete de protecție industrială, protecții pentru rafturi și stâlpi, precum și pereți despărțitori de protecție pentru zone de siguranță.

Livrarea produselor finite

Livrarea confecțiilor metalice se efectuează cu profesionalism și promptitudine prin intermediul TIR-urilor sau dubelor de 3,5 tone, asigurând transportul securizat al produselor către destinație.Garantăm sosirea în condiții optime a comenzilor, oferind partenerilor noștri incredere în logistica noastra

Bancuri de lucru

Ai un proiect special la care lucrezi sau vrei să echipezi o nouă zonă de lucru?Poti vizita    configuratorul online pentru a iti personaliza mobilierul sau poti contacta consultanții noștri care sunt disponibili să analizeze cerințele tale și să iti ofere solutii optim configurate pentru spațiile tale de lucru. Poți alege peste 2000 de configurații ale băncilor, iar noi suntem aici să te consiliem. Garanția care este valabilă 10 ani reflectă calitatea materialelor și dedicarea cu care produsele sunt fabricate pentru a le face fiabile și durabile.

spre configurator online

Bancuri de lucru profesionale

- Folosite la Formula 1
- Suport dedicat in alegerea configuratiilor personalizate
- Simplu de configurat
- Garantie a calitatii de 10 ani
- Peste 2000 de configuratii
- Livrate cu grija

spre magazin

Echipamente de curatire a filtrelor DPF

Echipamentele de curățare a filtrelor DPF sunt dispozitive specializate proiectate pentru a menține eficiența și funcționalitatea filtrelor de particule diesel (DPF).  Curățarea periodică cu aceste echipamente asigură performanța optimă a filtrelor DPF

spre magazin

Echipamente de curatire a pieselor

Aceste echipamente pot include ultrasunete, jeturi de abraziv sau spalare prin agitare.Folosite in domenii precum industria auto sau mecanica, aceste dispozitive contribuie la prelungirea duratei de viata a pieselor si mentinerea unui nivel ridicat de performanta a echipamentelor

spre magazin

DPF 1800 Premium

Masina de spalat filtre DPF si CATALIZATOARE auto diesel cu testare a nivelului de blocaj existent in filtru si selectia automata a ciclurilor de spalare necesare

Dpf S900

DPF S900 este un aparat compact care se preteaza pentru spatii mici.

Masina de spalat WM 850

Piesele sunt spălate într-o cameră închisă la presiune înaltă folosind un detergent specializat.

Masina de spalat UWM1300S

Masina de spalat cu ultrasunete, cel mai performant echipament oferit de Lord Industrial Tools

Scule si unelte

Gama oferită de Lord Industrial Tools include unele dintre cele mai respectate branduri, cum ar fi ABC Tools, Knipex, precum și alte branduri profesioniste.Tipurile de unelte și scule regăsite în magazinul online sunt: surubelnite, ferăstraie, chei fixe, chei tubulare, truse pentru electricieni, clești, cuttere, foarfece, ciocane, lame de ferăstrău, ventuze, lampi de cap, pensule, termometre, discuri de debitare, discuri lamelare, pietre abrazive, discuri abrazive pentru mașini de șlefuit, perii rotative, discuri din bumbac, bormașini, kituri pentru lipit.Vizitati magazinul nostru online pentru si mai multe unelte!

spre magazin

Scule si unelte profesionale

- Produse de inalta calitate de la branduri de prestigiu
- Magazinul online include o gama extinsa ce acopera o varietate de aplicatii industiale
- Produse concepute pentru a rezista in medii industriale exigente
- Oferim solutii pentru siguranta
- Distinse prin eficienta si performanta
- Produse inovatoare, menite sa raspunda cerintelor moderne ale industriei

spre magazin

Produse chimice

Lord Industrial Tools propune spre vânzare o multitudine de produse chimice utile într-o mare varietate de industrii.Gama noastră cuprinde: kituri de reparație, polimeri biocomponenti, etanșanți, siliconi, adezivi instant, adezivi cianoacrilati, blocatori de șuruburi, spray-uri universale, spray-uri de detectare a scurgerilor, spray-uri de curățare, spray-uri de aluminiu, spray-uri ceramice antigripante, spray-uri pentru contacte electrice,Pentru o gama variata vizitati magazinul nostru online.

spre magazin

Produse chimice 

   - Formulate pentru a oferi performanta eficienta intr-o gama larga de aplicatii industriale
  ​ - Concepute pentru a rezista in medii diverse, inclusiv la temperaturi extreme si conditii de lucru dificile
  ​  - Contribuie la facilitarea proceselor de reparatie si intretinere 
  ​  - Modalitati de aplicare concepute pentru a asigura o utilizare usoara.
  ​  - Fiecare produs are caracteristici specializate

spre magazin

Ingrijirea mainilor

Descoperiți gama noastră completă de produse pentru îngrijirea mâinilor și consumabile, menite să asigure igienă și confort. Bucurați-vă de o experiență completă de îngrijire a mâinilor cu gama noastră variată de produse și consumabile.Igienizanții pentru mâini și săpunurile eco aduc prospețime și curățenie, iar cremele de protecție și hidratare păstrează pielea mâinilor catifelată și sănătoasă. Gelurile de curățare oferă soluții rapide, iar pastele abrazive și servetelele abrazive fac față muncii grele. 

spre magazin

Consumabile atelier

 ​- Sapunurile eco sunt prietenoase cu mediul, contribuind la reducerea amprentei ecologice 
 - Fac fata eficient muncii grele si curatarii intensive
 - Lavetele din bumbac asgura un confort tactil, ideale pentru diverse aplicatii 
 - Solutii rapide pentru situatiile in care nu este acces la apa 
 - Role de hartie versatile in diverse situatii 
 - Curatare eficienta si protectie impotriva germenilor si a bacteriilor

spre magazin

Solutii logistica

Rafturi si dulapuri

Durabilitate extrema - Constructia solida si materialele de inalta calitate asigura o durabilitate exceptionala, rezistand uzurii si conditiilor dificile de utilizare 
Constructie usoara -  Rafturile și dulapurile noastre sunt fabricate din materiale avansate, conferindu-le o greutate redusă, ideală pentru manevrare ușoară.
Certificari de calitate - Produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și pot avea certificări specifice pentru a atesta performanța lor.
Solutii personalizate - Oferim soluții personalizate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților, inclusiv culori, dimensiuni și configurații speciale.

Scari si platforme

Solutii profesionale - Furnizam schele profesionale, scari și platforme aeriene concepute pentru utilizare în medii industriale și comerciale.
Adaptabilitate -  Produsele noastre sunt concepute pentru a se adapta diferitelor necesități, de la scări domestice la elevatoare de materiale și structuri personalizate.
Sisteme inovatoare de inaltare - Elevatoarele de materiale oferă soluții inovatoare pentru manipularea și transportul eficient al obiectelor grele.
Design compact si portabil - Scarile oferite spre vanzare sunt proiectate pentru a fi compacte și ușor de transportat, facilitând depozitarea și utilizarea.

Cutii de depozitare

Pentru utilizari diverse - Cutiile de depozitare oferite de Lord Industrial Tools sunt versatile și se pot adapta la o gamă largă de nevoi, oferind soluții eficiente în diverse contexte.
Durabile -  Construite pentru rezistență și durabilitate, cutiile noastre sunt realizate din materiale de calitate, asigurând protecția optimă a conținutului pe termen lung.
Potrivite pentru transport si stocare -  Proiectate cu atenție la detalii sunt ideale pentru atât transportul cât și stocarea, oferind siguranță și eficiență în gestionarea spațiului.
Potrivite in industria alimentara - Fabricate în conformitate cu standardele de siguranță alimentară, cutiile oferite de Lord Industrial Tools sunt soluții ideale pentru industria alimentară, asigurând condiții igienice și sigure pentru depozitare.

Protectii D-FLEXX

Bariere de siguranta: Asigura Performanta Superioara

Versatilitate

Fie că este vorba de utilizare în interior sau în exterior, produsele noastre asigura în mod constant siguranta și protectie.

Flexibilitate

Datorita flexibilitatii barierei, există nevoia unei zone de deflecție. Aceasta este setată la 250 mm distanță de orice obiect.

Intervale mari de temperatura

Cu o gama de temperatura cuprinsa între -40°C și +50°C, solutiile d-flexx persista in medii dure

Stabilitate UV

Produsele noastre sunt concepute cu materiale stabile la UV, asigurand longevitate si fiabilitate chiar si in medii exterioare expuse la lumina soarelui.

Absorbtie superioara a socurilor

Toate produsele D-FLEXX sunt testate riguros si certificate TÜV

Servicii aplicari pardoseli si marcaje epoxidice

Aplicare pardoseala epoxidica Adient Craiova

Aplicare pardoseala epoxidica Adient Craiova

Aplicare pardoseala epoxidica MW Dragasani

Aplicare pardoseala epoxidica MW Dragasani

Aplicare pardoseala epoxidica MW Dragasani

Aplicare pardoseala epoxidica MW Dragasani

Servicii curatare filtre DPF

Când calculatorul mașinii detectează că filtrul de particule este înfundat, motorul va funcționa în avarie și nu la capacitatea lui optimă de funcționare, mașina nu va fi accelerată atât cât ai nevoie, consumul de combustibil crește și poate dăuna altor componente ale motorului. Aparatul DPF curăță toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (Euro 4, Euro 5, Euro 6). Acest proces nu implică tăierea sau deteriorarea carcasei filtrului de particule și nici nu se acționează cu tratament termic. Curățarea filtrelor este complet automată, aparatul DPF fiind dotat cu un sistem automatizat de spălare, recirculare și uscare sub presiune. De ce să alegi Lord Tools Equipment? Simplu! Oferim seriozitate, servicii de calitate și, nu în ultimul rând, un preț avantajos!

Cariere

Ce facem noi la Lord? Urmarim constant sa fim o echipa, nu doar un grup. Sprijinim fiecare initiativa si urmarim dezvoltarea fiecarui membru in acord cu valorile noastre:
 Leadership ​- sprijinim și încurajăm acțiunile individuale care influențează și inspiră lucrul în echipă.