Rafturi depozitare

Ordonează după:  
depozitarea sistematica a cutiilor
Sistem de depozitare TR (F TR)

Potrivit pentru inserarea Athena, Athena Light, Odette, Compat, Zeus si serii cutii PP și containere de depozitare din oțel, rafturile seriei F TR sunt disponibile în două înălțimi diferite:
-1010 mm
-2010 mm
Pereții de ghidaje care susțin containerul sunt reglabile în înălțime, are o capacitate maximă de 50 kg și permite utilizarea simultană de containere de aceeași mărime, dar cu înălțimi diferite.
Fiecare capacitate de span este de 250 kg. Construcția modulară a sistemului permite extinderea sistemelor existente în orice moment.
depozitarea sistematica a cutiilor
Sistem de depozitare dublu sarcini usoare, FST (SYSTEM FST)
Sistemele de rafturi din seria F ST au o structură modulară care asigură o instalare ușoară: panourile laterale, pereții laterali, pereții medii și pereții din spate au un design interconectat pentru o montare ușoară împreună fără șuruburi. 

Dimensiuni disponibile:Rafturile vin cu 4 cârlige și au un interval de capacitate variind între 100 și 400 kg. Acest tip de rafturi este pre-setat pentru a fi transformat în dulapuri prin adăugarea ușilor orizontale sau glisante, în timp ce separatoarele verticale, partițiile, benzile și sertarele extensibile telescopice (87%) simple și (100%) pot fi folosite pentru a crea un depozit bine organizat . Mai multe accesorii sunt disponibile în funcție de cerințe.
capacitate 300kg / polita
Per Pagina      1 - 2 din 2
  • 1